مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران: با واگذاری حفاری ۱۰ حلقه چاه دیگر حضور ناوگان این شرکت در میدان نفتی آزادگان جنوبی استمرار می یابد


Warning: Use of undefined constant has_post_thumbnail - assumed 'has_post_thumbnail' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home3/taranehnews/public_html/wp-content/themes/faryadnews/tw/print.php on line 25

چاپ

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران:

با واگذاری حفاری ۱۰ حلقه چاه دیگر حضور ناوگان این شرکت در میدان نفتی آزادگان جنوبی استمرار می یابد

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: با واگذاری حفاری ۱۰ حلقه چاه دیگر در میدان نفتی آزادگان جنوبی حضور ناوگان این شرکت در این موقعیت استمرار می یابد.

به گزارش پایگاه خبری اهوازنو، سید عبدالله موسوی دوشنبه شب در بازدید سر زده از دستگاه های حفاری سنگین ۳۷ و ۸۱ فتح در منطقه عملیاتی میدان نفتی آزادگان جنوبی از تلاش های متخصصان و کارکنان عملیاتی در پروژه ها و عملیات حفاری خشکی – ۴ قدردانی به عمل آورد.

وی با اشاره به حفاری و تکمیل ۴۰ حلقه چاه در این میدان حسب دستور مقام عالی وزارت نفت پس از کنار گذاشتن شرکت خارجی در مدت تعیین شده از سوی شرکت مهندسی و توسعه نفت به عنوان مجری طرح توسعه این میدان، افزود: متعاقب تکمیل این چاه ها، افزون بر ۲۰ حلقه چاه دیگر از طریق مناقصه به شرکت ملی حفاری ایران واگذار گردید که اجرای پروژه پیشرفت مناسبی دارد.

موسوی همچنین به واگذاری ۱۰ حلقه چاه جدید به ملی حفاری از طریق مناقصه جدید شرکت متن اشاره و خاطرنشان کرد: حفاری بیش از ۷۰ حلقه چاه توسعه ای در این میدان مشترک تنها از سوی ملی حفاری بیانگر توانمندی این مجموعه در اجرای پروژه های کلید در دست (EPD) می باشد.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: تلاش شرکت بر روی حضور هر چه بیشتر در اجرای پروژه های داخلی به ویژه میادین و منطقه ای است و در این راستا روز آمدی دستگاه های حفاری و تجهیزات خدمات جانبی با هدف توسعه فعالیت ها و افزایش راندمان کار در اولویت برنامه های شرکت تعریف شده است.

وی مشارکت هر چه بیشتر کارکنان در ارایه ایده ها، توجه به آموزش همکاران عملیاتی و اقماری در محیط کار، اهتمام به مسائل رفاهی، ایجاد انگیزه و آرامش خاطر برای کارکنان، حضور بیش از پیش مدیران و مسئولان در سایت های عملیاتی را یادآور شد.

موسوی افزود: در فرآیند تولید مجموعه های مختلفی نقش آفرینی دارند و در این زنجیره حفاری نقش محوری ایفا می کند و براین اساس ۷۰ درصد منابع انسانی شرکت در بخش های عملیاتی، فنی و اجرایی و ۳۰ در صد در حوزه ستادی بکارگیری شده اند.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به شرایط و سختی کار حفاری، نوسازی و به روز رسانی تجهیزات، استفاده از فناوری های نوین، کار بدون حادثه و منطبق با استانداردهای صنعت حفاری در جهان را با توجه به تنوع فیلد های نفتی در ایران و پیچیدگی سازندهای زمین شناسی مورد تاکید قرار داد.