فعالیت های شرکت های سازنده با هدف گروه بندی تخصصی بازنگری می شود

تاریخ انتشار: سه شنبه ۵ دی ۱۳۹۶ | ۱۴:۲۸ ب٫ظ
فعالیت های شرکت های سازنده با هدف گروه بندی تخصصی بازنگری می شود رئیس اداره مهندسی و فناوری ساخت ملی حفاری: فعالیت های شرکت های سازنده با هدف گروه بندی تخصصی بازنگری می شود   رئیس اداره مهندسی و فناوری ساخت مدیریت پژوهش، فناوری و ساخت شرکت ملی حفاری ایران از بازنگری فعالیت های شرکت های سازنده با هدف گروه بندی تخصصی خبر داد. به گزارش ترانه نیوز […]


رئیس اداره مهندسی و فناوری ساخت ملی حفاری:

فعالیت های شرکت های سازنده با هدف گروه بندی تخصصی بازنگری می شود

 

رئیس اداره مهندسی و فناوری ساخت مدیریت پژوهش، فناوری و ساخت شرکت ملی حفاری ایران از بازنگری فعالیت های شرکت های سازنده با هدف گروه بندی تخصصی خبر داد.

به گزارش ترانه نیوز بهنود منصور نژاد در سومین روز کاری پانزدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت حفاری گفت: به این منظور ضمن بررسی فعالیت های این شرکت ها، بازدیدهای دوره ای از آنها توسط تیم بررسی منابع این اداره صورت می گیرد.

وی با بیان اینکه این طرح از ابتدای سال جاری به اجرا در آمده است، افزود: در این زمینه تا کنون ضمن دریافت درخواست بازدید از ۸۰ شرکت سازنده در سطح کشور، فعالیت  ۴۱ شرکت بررسی و در ۱۳ جلسه کمیته بررسی منابع مطرح و تصمیم گیری شد.

منصور نژاد اظهار کرد: این نگرش بر اساس یک رویکرد سیستمی است که در آینده با تکیه بر شاخص های استاندارد ساخت قطعات و تجهیزات حفاری، شرکت هایی که دارای این استانداردها باشند در گروه های تخصصی به همکاری خود با این شرکت ادامه می دهند.

رئیس اداره مهندسی و فناوری ساخت مدیریت پژوهش، فناوری و ساخت شرکت گفت: این اداره با توجه به رویکرد بنگاهداری اقتصادی با تعدادی از شرکت های فعال در بخش حفاری مکاتبات اولیه را انجام داده است.

وی در پیوند با این مطلب افزود: در این ارتباط با تنظیم قرارداد فیمابین ملی حفاری و این شرکت ها، کلیه خدمات مهندسی و فناوری ساخت در اختیار واحد های متقاضی قرار می گیرد.

وی اضافه کرد: این اقدام با استقبال سازندگان و صنعتگران مواجه و در آینده نزدیک به توافق نهایی در این خصوص خواهیم رسید.

منصور نژاد گفت: از ابتدای امسال در خصوص ساخت قطعات و تجهیزات حفاری ،طراحی و ساخت چند تجهیز در دستور کار  قرار گرفته که از جمله آنها  ساخت دریل کابین حفاری می باشد که در مراحل پایانی ساخت و عملیاتی شدن قرار دارد.

 رئیس اداره مهندسی و فناوری ساخت مدیریت پژوهش، فناوری و ساخت شرکت ادامه داد : طراحی و ساخت دریل واچ طبق نمونه MDT همراه با نرم افزار تهیه شده به طور کامل ساخت داخل گردیده و  بوم کرن دستگاه حفاری دریایی شهید مدرس OS ۴۵ نیز ساخته و با موفقیت در این دستگاه نصب ، راه اندازی و  در حال استفاده می باشد.

وی در همین زمینه طراحی نقشه های استاندارد با توجه به ایده های ارائه و تایید شده از سوی ستاد راهبری مهار فوران چاه ۱۴۷ رگ سفید نظیر نقشه های مربوط به استینگرهای استفاده شده و یا نقشه های LAY OUTمخازن گل حفاری را که توسط کارشناسان واحد مهندسی و فناوری ساخت تهیه گردیده است را مورد اشاره قرار داد.

گفتنی است: در زمان حاضر ۳۰۰ شرکت سازنده، تامین کننده و خدمات دهنده داخلی با شرکت ملی حفاری ایران همکاری می کنند.

         


DOURAN Portal V4.0.4.0

آخرين اخبار
پر بحث ترين
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
محل كد آمار